Η εταιρεία Career Planner ιδρύθηκε από μια ομάδα έμπειρων στελεχών στο χώρο της παροχής υπηρεσιών με σκοπό την  κάλυψη των εργασιακών αναγκών  που δημιουργούνται στα πλαίσια της επαγγελματικής δραστηριότητας.

Η δημιουργία ευέλικτων και ολοκληρωμένων πακέτων υπηρεσιών και η πλήρης ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον αποτελούν τις βασικές μας υπηρεσίες για την επιτυχία των στελεχών HR.


Το διαδίκτυο αποτελεί το κύριο μέσο επικοινωνίας των εταιρειών με τους υποψήφιους εργαζόμενους. Για τον λόγο αυτό εμείς στην Career Planner δημιουργήσαμε έναν χώρο αναζήτησης εργασίας  και επαγγελματικής σταδιοδρομίας, όπου οι εταιρείες αναζητούν τα μελλοντικά τους στελέχη και οι υποψήφιοι επιλέγουν τους μελλοντικούς τους εργοδότες.


Η συνεχής προσπάθεια στελέχωσης των εταιρειών οδήγησε την Career Planner στην δημιουργία μιας υπηρεσίας e-recruitment προκειμένου να διευκολύνει και  να επιταχύνει την διαδικασία αξιολόγησης των υποψηφίων μέσα από σύγχρονες διαδικτυακές μεθόδους.


Μέσα από την ανάγκη των επιχειρήσεων να επικεντρωθούν στον παράγοντα “άνθρωπο” , η Career Planner παρέχει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση αναφορικά με τις εξελίξεις σε όλα τα θέματα που αφορούν ένα σύγχρονο στέλεχος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.


Η Career Planner ενισχύει την δραστηριότητα, υποστηρίζει και αναδεικνύει το έργο των στελεχών των τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού μέσα στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον.


Σε ένα τέτοιο περιβάλλον απαιτούνται  γρήγορες και αποτελεσματικές διαδικασίες και αυτό αποτελεί την δική μας δέσμευση.Καλωσήρθατε στην Career Planner!
clock  12:37 πμ - 7/12/2019