Εμπιστευτικότητα.

Η career Planner  δημιούργησε αυτόν τον κώδικα δεοντολογίας με σκοπό την διασφάλιση του απορρήτου , αλλά και την υπόσχεση για την δίκαιη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων. Η χρήση του κώδικα δεοντολογίας για τη διασφάλιση του απορρήτου αφορά μόνο τα προσωπικά δεδομένα και μπορεί  να τροποποιηθεί από την Carrer Planner όποτε κριθεί αναγκαίο. Σε κάθε περίπτωση οι χρήστες της ιστοσελίδας θα ενημερώνονται για οποιεσδήποτε αλλαγές αφορούν τον κώδικα δεοντολογίας μέσα από την ιστοσελίδα www.careerplanner.gr.


Προσωπικά Δεδομένα

Η συγκέντρωση των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται με σκοπό να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο και να σας βοηθήσουμε να βρείτε τους μελλοντικούς σας εργοδότες.


Είδος Δεδομένων.

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε είναι με τη πλήρη συγκατάθεση των χρηστών αφού αποδεχτούν τους όρους  χρήσης της ιστοσελίδας  www.careerplanner.gr και αφορούν στοιχεία για :
•    Όνομα
•    Ημερομηνία Γεννήσεως
•    Στοιχεία επικοινωνίας
•    Φύλλο
•    Εθνικότητα
•    Στρατιωτικές Υποχρεώσεις
•    Εκπαίδευση
•    Επαγγελματική σταδιοδρομία


Συγκέντρωση Προσωπικών Δεδομένων.

Η συλλογή των προσωπικών δεδομένων γίνεται  μόνο μέσω της ιστοσελίδας και συγκεκριμένα στον εκάστοτε προσωπικό χώρο που διαθέτει ο χρήστης-μέλος. Το είδος των δεδομένων αυτών αναφέρονται παραπάνω. Ο χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος  για τα αληθή στοιχεία τα οποία καταχωρεί στον προσωπικό του χώρο και αφορούν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο και όχι κάποιον τρίτο.


Χρήση Προσωπικών δεδομένων.

Η χρήση των προσωπικών δεδομένων γίνεται μόνο για :

• Την δημιουργία προσωπικού και ασφαλούς χώρου , όπου δίνεται η δυνατότητα στο χρήστη να διαχειριστεί τα προσωπικά του δεδομένα καθώς και να αποθηκεύσει έγγραφα που τον αφορούν (βιογραφικά , συνοδευτικές επιστολές κ.α).
• Την ενημέρωση των νέων θέσεων εργασίας που προκύπτουν και αφορούν το χρήστη αφού συμφωνούν με τις προτιμήσεις που έχει προεπιλέξει ο ίδιος.
• Την αποστολή ενημερώσεων αλλά και πληροφοριών που σχετίζονται με τα ενδιαφέροντά σας.
• Την ενημέρωση νέων υπηρεσιών που μπορεί να προκύψουν από την ιστοσελίδα.
• Για τις αλλαγές στη χρήση της ιστοσελίδας και τον κώδικα δεοντολογίας για την διασφάλιση του απορρήτου.


Διόρθωση-Διαγραφή προσωπικών δεδομένων.

Ο χρήστης – μέλος έχει τη δυνατότητα πρόσβασης στην ιστοσελίδα αλλά  και     στον προσωπικό του χώρο οποιαδήποτε στιγμή (εκτός από ώρες που θα πραγματοποιούνται διαδικασίες συντήρησης) με σκοπό τη διόρθωση, την ενημέρωση η ακόμα και την διαγραφή των προσωπικών του δεδομένων. Για  την πραγματοποίηση των αλλαγών αυτών , ο χρήστης θα πρέπει να συνδεθεί στην ιστοσελίδα κάνοντας χρήση των προσωπικών του κωδικών και εν συνεχεία να μεταβεί στο σύνδεσμο «Ο λογαριασμός μου» με σκοπό την ενημέρωση ή την διαγραφή του.


Αποθήκευση Προσωπικών δεδομένων.

Η Career Planner αποθηκεύει τα προσωπικά σας δεδομένα σε servers και είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για την ασφάλεια τους.


Επίλυση Διαφορών

Εάν για οποιαδήποτε λόγο πιστεύετε ότι έχουμε παραβιάσει τον Κώδικα δεοντολογίας για την διασφάλιση του απορρήτου ή χρειάζεστε οποιαδήποτε διευκρίνιση , παρακαλώ επικοινωνήστε με την Career Planner και θα επιχειρήσουμε να επιλύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία υπάρχει.Καλωσήρθατε στην Career Planner!
clock  6:18 μμ - 17/1/2020