Οργανώστε την Καριέρα σας / Δημιουργήστε ένα επαγγελματικό βιογραφικό και αποκτήστε προβάδισμα στην αναζήτηση εργασίας


CareerPlannerΈνα βιογραφικό αποτελεί το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνει ο κάθε υποψήφιος ώστε να του δωθεί η ευκαιρία να προχωρήσει στο στάδιο της συνέντευξης. Ο υποψήφιος θα πρέπει να γνωρίζει ότι ένα σωστά δομημένο βιογραφικό θα κινήσει το ενδιαφέρον του πιθανού εργοδότη και θα αποκτήσει πλεονέκτημα σε σχέση με τα υπόλοιπα βιογραφικά.

Τα τμήματα Ανθρωπίνου Δυναμικού καλούνται να ξεχωρίσουν τα κατάλληλα βιογραφικά ανάμεσα σε εκατοντάδες που λαμβάνουν κάθε μέρα. Χρειάζονται μόλις λίγα λεπτά, πολλές φορές και λίγα δευτερόλεπτα για να αξιολογηθούν τα βιογραφικά εκείνα που θα προχωρήσουν στην επόμενη διαδικασία.

Η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι που διαθέτουν τα κατάλληλα προσόντα αλλά υστερούν στην παρουσίαση του βιογραφικού τους με αποτέλεσμα να αδυνατούν να προχωρήσουν στο στάδιο της συνέντευξης.

Για το λόγο αυτό έμπειροι σύμβουλοι καριέρας σε συνεργασία με την Career Planner καθοδηγούν τους υποψηφίους στην αναζήτηση εργασίας από την δημιουργία του βιογραφικού τους και της συνοδευτικής επιστολής έως και την προετοιμασία για συνέντευξη.

Ξεκινήστε τώρα την αναζήτηση εργασίας διαθέτοντας το κατάλληλο επαγγελματικό βιογραφικό που θα σας ανοίξει τον δρόμο για την συνένετευξη.


Υπηρεσία Δημιουργίας Βιογραφικού και Συνοδευτικής Επιστολής


 
  a. Starter CV. (κόστος υπηρεσίας 75 €)
       Για νέους υποψηφίους και υποψηφίους με εργασιακή εμπειρία έως 3 έτη.
       (η υπηρεσία για starter CV παρέχεται από απόσταση)


   b. Intermediate CV. (κόστος υπηρεσίας 120 €) *
       Για υποψηφίους με εργασιακή εμπειρία από 3 έως 10 έτη


   c. Senior CV. (κόστος υπηρεσίας 170 €) *
       Για υποψηφίους με εργασιακή εμπειρία από 10 έως 25 έτη


   d. Advanced CV. (κόστος υπηρεσίας 250 €) *
       Για υποψηφίους με εργασιακή εμπειρία από 25 έτη και πάνω, καθώς και Γενικούς, Οικονομικούς και Εμπορικούς διευθυντές.*Η υπηρεσία παρέχεται μέσα από προσωπικές συναντήσεις διάρκειας 45΄στα γραφεία της Career Planner. Λ.Κηφισίας 362 Χαλάνδρι.


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το 210 68 100 56 ή εκδηλώστε ενδιαφέρον στο hr@careerplanner.gr και η γραμματεία της Career Planner θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο.Καλωσήρθατε στην Career Planner!
clock  9:51 πμ - 19/11/2019