Δημοσίευση αγγελιών


Δημοσιεύστε τις αγγελίες σας μέσω της Career Planner και βρείτε απλά και γρήγορα τους κατάλληλους ανθρώπους για την εταιρεία σας.

Δημοσίευση Αγγελιών

a. Απλή ΑγγελίαCareerplanner Ads
Η απλή αγγελία δημοσιεύεται για 30 ημέρες και συνοδεύεται από το λογότυπο της εταιρείας σας. Τρεις ημέρες πριν την λήξη της ενημερώνεστε αυτόματα για την πιθανή ανανέωσή της. Ανά πάσα στιγμή είστε σε θέση να ελέγχετε την επισκεψιμότητά της. Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητούν τις δημοσιευμένες αγγελίες σας μέσα από την μηχανή αναζήτησης της Career Planner.

b. Αγγελία άμεσης πρόσληψης
Δημοσιεύεται για 14 ημέρες και παράλληλα υπάρχει ειδικό banner στην σελίδα των αναζητήσεων με τον τίτλο “Αγγελίες Άμεσης Πρόσληψης” όπου και προβάλλονται οι συγκεκριμένες αγγελίες όλων των εταιρειών. Παρέχει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και προσελκύει περισσότερους υποψηφίους. Παρέχονται και όλες οι υπηρεσίες της απλής αγγελίας, (λογότυπο, αναζήτηση, ενημέρωση λήξης και επισκεψιμότητα).

c. Ειδικά πακέτα δύο, τριών και πέντε απλών αγγελιών.
Με τα πακέτα δύο, τριών και πέντε αγγελιών προαγοράζετε τις αγγελίες σας και εκμεταλλεύεστε προνομιακές τιμές. Τα συγκεκριμένα πακέτα έχουν διάρκεια ενός έτους.

Εκδηλώστε ενδιαφέρον ή επικοινωνήστε με την Career Planner.
Καλωσήρθατε στην Career Planner!
clock  12:29 πμ - 19/11/2019