iCon

Φιλοσοφία και αποστολή της iCon είναι η προβολή στην Ελλάδα εξ αποστάσεως Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων σπουδών α) με υψηλή διαχρονική αξία και β) με άνετες συνθήκες.

Η μεγάλη αξία των προγραμμάτων οφείλεται στη φροντίδα της iCon α) να προσφέρει σύγχρονες ειδικότητες με μεγάλη ζήτηση, β) να αντιπροσωπεύει Πανεπιστήμια και Τμήματα Σπουδών γνωστά, καθιερωμένα και υψηλού επιπέδου και φήμης, γ) οι σπουδαστές να λαμβάνουν τίτλους μόνο αυθεντικά πανεπιστημιακούς (όχι Κέντρων Ελευθέρων Σπουδών ή Επιμελητηριακών ή “Κοινωφελών” οργανισμών) και διεθνούς κύρους (όχι τοπικής εμβέλειας) που δίνουν διεθνή και διαρκή αναγνώριση, ακτινοβολία και επαγγελματική καταξίωση στους αποφοίτους, δ) οι σπουδαστές να ολοκληρώνουν αυτούσια τα προγράμματα των Πανεπιστημίων απ όπου και εάν βρίσκονται χωρίς καμία υποχρέωση παρακολούθησης μαθημάτων. 

Τα προγράμματα υψηλών προδιαγραφών συνεπάγονται υψηλές απαιτήσεις από τους σπουδαστές. Η iCon δεν παρεμβαίνει καθόλου στην εκπαιδευτική διαδικασία των Πανεπιστημίων. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο η iCon, με βαθιά γνώση της εκπαίδευσης, αφαιρεί τον περιττό φόρτο και το άγχος των πολυάσχολων σπουδαστών και δημιουργεί άνετες συνθήκες ανάπτυξης και επιτυχίας μέσω του “Συστήματος Ολοκληρωμένης Εξυπηρέτησης” που έχει αναπτύξει και εφαρμόζει.

Με το “Σύστημα Ολοκληρωμένης Εξυπηρέτησης” η iCon φροντίζει να κάνει αισθητή τη συνεχή υποστήριξή της, εξαλείφοντας όλα τα πολύμορφα εμπόδια από τις πανεπιστημιακές τυπικές και τεχνικές διαδικασίες και διευκολύνοντας πολύπλευρα τη μαθησιακή εξέλιξη και την ανάπτυξη των σπουδαστών των Πανεπιστημίων. Αποτέλεσμα των δραστηριοτήτων είναι η επίτευξη υψηλών επιδόσεων, η ταχεία αποφοίτηση και η μεγάλη απασχολησιμότητα.

Η επιτυχία της iCon οφείλεται στη δέσμευσή της να επενδύει, όχι μόνο σε εξαιρετικά προγράμματα, αλλά και σε αρτιότατο εξοπλισμό, κυρίως όμως σε πολύ υψηλού επιπέδου στελέχη και συνεργάτες.

Διεύθυνση Δημητρακοπούλου 49Α
Τηλέφωνο 2109248534
Fax 2109248695
e-mail icon@icon.gr
web site www.icon.gr
Χάρτης πρόσβασης Χάρτης πρόσβασης
Προγραμματισμένα σεμινάρια
περισσότερα
Νέα - Άρθρα
περισσότερα
Συνεντεύξεις

Δεν υπάρχει περιεχόμενο σε αυτή την ενότητα

Αναλυτικό προφίλ


Μήνυμα Προέδρου

Αγαπητοί μας φίλοι,


Θεωρούμε ότι βασικό στοιχείο για τη συνεργασία με ένα εκπαιδευτικό οργανισμό είναι να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι τη φιλοσοφία και τους στόχους του, αλλά και τα μέσα υλοποίησης αυτών. Φιλοσοφία και αποστολή μας είναι η προσφορά στην Ελλάδα Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων σπουδών α) με υψηλή διαχρονική αξία β) με άνετες συνθήκες.

Η μεγάλη αξία των προγραμμάτων μας οφείλεται στη φροντίδα μας α) να προσφέρουμε σύγχρονες ειδικότητες με μεγάλη ζήτηση, β) να επιλέγουμε συνεργασία μόνο με Πανεπιστήμια και Τμήματα Σπουδών γνωστά, καθιερωμένα και υψηλού επιπέδου και φήμης ώστε οι τίτλοι να είναι αυθεντικά πανεπιστημιακοί (όχι Κέντρων Ελευθέρων Σπουδών ή Επιμελητηριακών ή "Κοινωφελών" οργανισμών) και διεθνούς κύρους (όχι τοπικής εμβέλειας) που δίνουν διεθνή και διαρκή αναγνώριση, ακτινοβολία και επαγγελματική καταχώρηση στους αποφοίτους.

Γι' αυτόν ακριβώς το λόγω η iCon, με βαθιά γνώση της εκπαίδευσης, αφαιρεί τον περιττό φόρτο και το άγχος των πολυάσχολων σπουδαστών της και δημιουργεί άνετες συνθήκες σπουδών, ανάπτυξης και επιτυχίας μέσω του "Συστήματος Ολοκληρωμένης Εξυπηρέτησης" που έχει αναπτύξει και εφαρμόζει.

Με το "Σύστημα Ολοκληρωμένης Εξυπηρέτησης" φροντίζουμε να κάνουμε αισθητή τη συνεχή υποστήριξή μας στους φοιτητές μας, εξαλείφοντας όλα τα πολύμορφα εμπόδια από τις πανεπιστημιακές τυπικές και τεχνικές διαδικασίες και διευκολύνοντας πολύπλευρα τη μαθησιακή εξέλιξη και την ανάπτυξη των φοιτητών. Αποτέλεσμα των δραστηριοτήτων της iCon είναι ότι επιτυγχάνει υψηλές επιδόσεις, ταχεία αποφοίτηση και μεγάλη απασχολησιμότητα.

Συνεχώς φροντίζουμε να προσαρμόζουμε τις προσπάθειές μας στις ανάγκες των πελατών μας και να ανταποκρινόμαστε πάντοτε καλύτερα στις προσδοκίες των πελατών μας των οποίων την αξιολόγηση επιζητάμε. Η επιτυχία μας οφείλεται στη δέσμευσή μας να επενδύουμε, όχι μόνο σε εξαιρετικά προγράμματα, αλλά και σε αρτιότατο εξοπλισμό, κυρίως όμως σε πολύ υψηλού επιπέδου στελέχη και συνεργάτες.

Ελπίζουμε ότι συνεχώς θα επιτυγχάνουμε να ανταποκρινόμαστε στις υψηλές αυτές προσδοκίες.


Με φιλικούς χαιρετισμούς


ExpertIn
ExpertIn
Καλωσήρθατε στην Career Planner!
clock  2:14 πμ - 19/11/2019