Πρόγραμμα E-learning Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής

Έναρξη: 4/10/2010 12:00 πμ
Λήξη: 30/5/2012 12:00 πμ
Τρόπος διεξαγωγής: Εκπαίδευση Εξ Αποστάσεως (E-learning)
Διάρκεια: 1 - 6 μήνες
Εισηγητής:
Κόστος συμμετοχής:  €
Πανεπιστήμιο Πειραιώς
Τηλέφωνο 210 4142186
Διεύθυνση Καραολή & Δημητρίου 80
Χάρτης πρόσβασης Χάρτης πρόσβασης

Περιγραφή

Το Τμήμα Χρηματοοικονομικής & Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, αξιοποιώντας την εμπειρία των καθηγητών και συνεργατών του, που αποτελούν κορυφή τόσο στον Ακαδημαϊκό όσο και στον Επαγγελματικό χώρο, αλλά και την υψηλή υλικοτεχνική του υποδομή, δημιούργησε το Πρόγραμμα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης στη Χρηματοοικονομική & Τραπεζική Διοικητική. Στόχος του Προγράμματος είναι να εκπαιδεύσει του υποψηφίους στα θέματα που άπτονται της χρηματοοικονομικής και τραπεζικής ανάλυσης με τη χρήση νέας γενιάς προϊόντων εκπαίδευσης, που βασίζονται στη χρήση διαδικτυακών τεχνολογιών για εξ αποστάσεως εκπαίδευση (e-learning). Έτσι, οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να έρθουν, μέσω της εκπαιδευτικής διαδικασίας, σε επαφή με όλες τις νεότερες εξελίξεις και καινοτόμες μεθόδους που εφαρμόζονται στους τομείς των χρηματαγορών και του τραπεζικού συστήματος και είτε να αποκτήσουν για πρώτη φορά τις σχετικές γνώσεις που θα τους επιτρέψουν να έχουν καλύτερη πρόσβαση στην αγορά εργασίας είτε να επεκτείνουν τις γνώσεις τους στα πλαίσια του επαγγελματικού τους χώρου. Η συμετοχή των εκπαιδευόμενων στο πρόγραμα παρέχει τη δυνατότητα να το παρακολουθούν ανεξαρτήτως του προσωπικού χρόνου που διαθέτουν και ανεξαρτήτως του χώρου στον οποίο βρίσκονται.

Ύλη σεμιναρίου

Το πρόγραμμα σπουδών αποτελείται από 5 Διδακτικές Θεματικές Ενότητες και δύο ξεχωριστές κατηγορίες μαθημάτων Αγγλικών και Πληροφορικής. Κάθε μία Ενότητα αποτελείται από επιμέρους Υποενότητες (σεμινάρια). Ο εκπαιδευόμενος έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει μόνο ένα ή και περισσότερα σεμινάρια που τον ενδιαφέρουν και να πάρει Πιστοποιητικό Παρακολούθησης για κάθε ένα από αυτά. Προϋπόθεση για τη χορήγηση του Πιστοποιητικού Παρακολούθησης είναι η επιτυχία του εκπαιδευόμενου στη τελική εξέταση του σεμιναρίου.
 

Επιπλέον στοιχεία - παρατηρήσεις

Το πρόγραμμα E-learning δέχεται αιτήσεις από:
  1. Πτυχιούχους και φοιτητές όλων των ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας και
  2. Αποφοίτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Όλοι οι υποψήφιοι προαπαιτείται να έχουν ιδιωτική πρόσβαση σε υπολογιστή και να διαθέτουν βασικές γνώσεις διαχείρισης αρχείων (σε Word, Excel και Internet). Για κάποια μαθήματα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Προγράμματος επιπλέον προαπαιτούμενα.

Η πρόσκληση υποβολής αιτήσεων του Προγράμματος ανακοινώνεται με αγγελία στον ημερήσιο Τύπο και στο Διαδίκτυο. Οι περίοδοι υποβολής αιτήσεων είναι τρείς ετησίως και διαρκούν συνήθως Ιούλιο - Σεπτέμβρη για τα τμήματα που ξεκινούν τον Οκτώβρη, Δεκέμβρη - Ιανουάριο για τα τμήματα που ξεκινούν το Φεβρουάριο και Απρίλιο - Μάιο για τα τμήματα που ξεκινούν τον Ιούνιο. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά με την συμπλήρωση των στοιχείων του υποψηφίου στην αντίστοιχη φόρμα μέσα από την ιστοσελίδα του Προγράμματος.

 

ExpertIn
ExpertIn
Καλωσήρθατε στην Career Planner!
clock  12:31 μμ - 21/9/2019