Doctorate of Business Administration

Έναρξη: 1/2/2011 12:00 πμ
Λήξη: 1/2/2015 12:00 πμ
Τρόπος διεξαγωγής: Distance Blended Learning
Διάρκεια: 4 έτη
Εισηγητής:
Κόστος συμμετοχής:  €
CeMS
Τηλέφωνο 210 9248356
Διεύθυνση Ανδρούτσου 6
Χάρτης πρόσβασης Χάρτης πρόσβασης

Περιγραφή

Το αυθεντικό (Chartered) Βρετανικό Πανεπιστήμιο Heriot-Watt που έχει ιδρυθεί το 1821 (λίγο πριν την ίδρυση του ελληνικού κράτους) συγκαταλέγεται στα καλύτερα της Σκωτίας. Το Heriot Watt ήταν πάντα Πανεπιστήμιο, δηλαδή δεν αποτελεί μετεξέλιξη κάποιου πρώην Τεχνολογικού Ιδρύματος αντίστοιχου με τα ΤΕΙ (Polytechnic) που "προβιβάσθηκε" υποχρεωτικά και ξαφνικά, με την κατάργηση του θεσμού των Polytechnics. To Edinburgh Business School κατέχει σταθερά τα τρία τελευταία χρόνια το τίτλο του πλέον δημοφιλούς (Νο 1) Ευρωπαϊκού ΜΒΑ στον κόσμο (Financial Times, 2007, 2008, 2009) ενώ με βάση και την τελευταία αξιολόγηση των Financial Times (FT 2010, http://rankings.ft.com/businessschoolrankings/online-mba) το ΜΒΑ του Edinburgh Business School είναι το κορυφαίο παγκοσμίως. Επίσης, η τελευταία έρευνα της Guardian για σπουδές σε θέματα Business and Management Studies κατατάσσει το Πανεπιστήμιο στη 19η θέση (σε σύνολο 120 Πανεπιστημίων), διάκριση εξαιρετικά σημαντική.

Ύλη σεμιναρίου

Κατηγορία: Doctorate

Τα δικαιολογητικά αποδοχής είναι:
  • αντίγραφο πτυχίου, μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών και αναλυτικής βαθμολογίας
  • ερευνητική πρόταση
  • δύο συστατικές επιστολές
  • βιογραφικό σημείωμα (στα αγγλικά)
  • 5 χρόνια εργασιακή εμπειρία

Στα δίδακτρα συμπεριλαμβάνονται τα βιβλία, οι σημειώσεις, οι ασκήσεις, τα case studies, η πρόσβαση στην κεντρική βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου με προσωπικό κωδικό για κάθε σπουδαστή, τα εξέταστρα καθώς και η δυνατότητα δανεισμού βιβλίων από συνεργαζόμενες βιβλιοθήκες. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες ευελιξίας στις πληρωμές όπως επίσης και δυνατότητες αυτοχρηματοδότησης.

Τα προγράμματα είναι σχεδιασμένα κατά τέτοιο τρόπο, που επιτρέπουν στο σπουδαστή να προσαρμόζει τις σπουδές του στις μεταβαλλόμενες εργασιακές και προσωπικές του καταστάσεις ή ανάγκες.

Για πληροφορίες απευθυνθείτε στο Kέντρο Eυρωπαϊκών Σπουδών Διοικήσεως (CeMS), τηλ. 210 9248356 και www.cems.gr, info@cems.gr.

Επιπλέον στοιχεία - παρατηρήσεις

Οι σπουδές και η επιπλέον εκπαίδευση και κατάρτιση των εργαζομένων (και αυτών που επιθυμούν να ενταχθούν και να εξελιχθούν στην αγορά εργασίας), με πρακτικές ικανότητες και όχι απλούς θεωρητικούς τίτλους, έχουν πλέον καταστεί αναγκαία προσόντα για την εξέλιξη, αλλά και για τη διατήρηση της εργασίας, ειδικά όταν διανύουμε μια κρίση με ανταγωνιστική και πολύ δύσκολη (οικονομικά, ψυχολογικά και κοινωνικά) περίοδο.

Η λύση είναι λοιπόν, αφενός ένα ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών, που να ταιριάζει στις εκάστοτε ανάγκες κάθε εργαζόμενου και αφετέρου σοβαρές σπουδές, που θα έχουν ως αποτέλεσμα την απόκτηση ενός αυθεντικού και πιστοποιημένου πτυχίου ισότιμου των Ελληνικών Κρατικών Πανεπιστημίων και μάλιστα από διεθνώς αναγνωρισμένο Βρετανικό Πανεπιστήμιο.

Τώρα όλοι έχουν τη δυνατότητα να σπουδάσουν με ευέλικτη, εμπλουτισμένη μάθηση (flexible blended learning) σε όλη την Ελλάδα (σε όποια περιοχή κι αν βρίσκονται) και στις δικές τους συνθήκες χρόνου και ρυθμού, στο διεθνούς φήμης και αναγνώρισης Edinburgh Business School (Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Heriot Watt University Εδιμβούργου - HWU) και να αποκτήσουν αυθεντικούς μεταπτυχιακούς τίτλους (MBA, MSc και Doctorate).

Με βάση την αξιολόγηση της Guardian (Guardian Rankings, www.guardian.co.uk/education), το Heriot Watt University είναι ένα από τα Καλύτερα Πανεπιστήμια για Business and Management Studies. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι σύμφωνα και με την τελευταία αξιολόγηση των Financial Times (ft.com 2010, http://rankings.ft.com/businessschoolrankings/online-mba), το ΜΒΑ του Edinburgh Business School του Heriot Watt University βρίσκεται στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης σε ότι αφορά την παγκόσμια ακτινοβολία και δημοτικότητά του! Τα προγράμματα αυτά προσφέρονται στην Ελλάδα μέσω του CeMS – Centre of European Management Studies.


ExpertIn
ExpertIn
Καλωσήρθατε στην Career Planner!
clock  5:33 μμ - 17/1/2020