Εμμανουήλ Χρύσης

Οργάνωση & διοίκηση επιχειρήσεων, ασφαλιστικά προγράμματα, λογιστικές υπηρεσίες, μεταφράσεις, γραμματειακή υποστήριξη, εκπαίδευση, σεμινάρια, Αγγλικά, μαθήματα Διοίκησης Επιχειρήσεων, διαφημιστική προβολή, κατασκευή ιστοσελίδων, marketing - promotion
Διεύθυνση Δημ. Γληνού 6 Ρόδος
Τηλέφωνο 2241066304
Fax 2241066304
e-mail e_chrisis@yahoo.com
web site www.istos.gr.st
Ταυτότητα Freelancer
Κατηγορία: Υπηρεσίες
Αντικείμενο: Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος – Οικονομολόγος
Έτος γέννησης:
Επίπεδο σπουδών: ΑΕΙ
Εργασιακή εμπειρία (έτη): 21
Ευκαιρίες Freelancers

Δεν υπάρχει περιεχόμενο σε αυτή την ενότητα

Νέα - Ανακοινώσεις

Δεν υπάρχει περιεχόμενο σε αυτή την ενότητα

Συνεντεύξεις

Δεν υπάρχει περιεχόμενο σε αυτή την ενότητα

Αναλυτικό προφίλ

Η προσέγγισή μας είναι να προσφέρουμε στις μικρές & μεσαίες επιχειρήσεις λύσεις πληροφορικής υψηλής ποιότητας με λογικό κόστος. Η έμφαση είναι στη λύση και στο αποτέλεσμα, όχι στο προϊόν. Η πληροφορική υπάρχει για να υπηρετεί τις επιχειρηματικές διαδικασίες και όχι το αντίστροφο.

Ακούμε τους Πελάτες μας για να λύσουμε τα προβλήματά τους

Αναλύουμε τις ανάγκες των πελατών μας και προσπαθούμε σε στενή συνεργασία μαζί τους να καταλάβουμε πως μια λύση πληροφορικής μπορεί να ενισχύσει την παραγωγικότητά τους, να μειώσει τις λειτουργικές δαπάνες και να αυξήσει την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών τους.
Η λύση που προτείνουμε, τόσο σε υλικό όσο και σε λογισμικό / υπηρεσίες στοχεύει πάντα να μεγιστοποιήσει το value-for-money και την απόδοση των επενδύσεων στην Πληροφορική.

Δε θέλουμε να πουλήσουμε προϊόντα. Θέλουμε να δώσουμε λύσεις.

Στην εποχή μας τα προϊόντα πληροφορικής είναι πια commoditty, απλά “one-click-away”. Καθένας μας μπορεί να μπει σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και να προμηθευτεί όποιο προϊόν επιθυμεί σε εντυπωσιακά χαμηλό κόστος. Δεν είναι αυτό όμως το πρόβλημα για τη μικρή και μεσαία επιχείρηση. Το πρόβλημά της είναι να προμηθευτεί την κατάλληλη λύση που ταιριάζει στις δικές της μοναδικές ανάγκες.
Αυτό ακριβώς το πρόβλημα λύνουν οι εξειδικευμένοι Πληροφορικοί μας, πάντα με τη στενή συνεργασία των ίδιων των Πελατών.

Οι επιχειρήσεις οφείλουν να αξιοποιήσουν το ΕΣΠΑ


Μέχρι το τέλος του 2010 το Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς | ΕΣΠΑ 2007-2013 πρόκειται να διοχευτεύσει στον ιδιωτικό τομέα ένα ποσό μεγαλύτερο του 1,500,000,000 € μέσα από δεκάδες διαφορετικά προγράμματα.

Το ΙΣΤΟΣ συνεργαζόμενο με εξειδικευμένους συμβούλους και στηριζόμενη στη μεγάλη τεχνογνωσία του Ομίλου ΟVB, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους Πελάτες της για την επιλογή των κατάλληλων προγραμμάτων, την υποβολή των επενδυτικών προτάσεων και τη διαχείριση των επιχορηγήσεων μέχρι την εκταμίευσή τους.

Μεγάλες συνεργασίες για τη μικρή επιχείρηση


To ISTOS αναλαμβάνει μέσα από ένα πλέγμα στρατηγικών συνεργασιών με κατασκευαστές εξοπλισμού, όπως οι εταιρείες Dell, HP, Fujitsu, OKI και CASIO, ώστε να δώσει στη μικρή εταιρεία την ποιότητα που απολαμβάνουν οι κορυφαίες επιχειρήσεις και οργανισμοί. Παράλληλα, με μακρόχρονες συνεργασίες με εξειδικευμένους κατασκευαστές λογισμικού παρέχει σε κάθε μικρή επιχείρηση, όσο ιδιαίτερες κι αν είναι οι ανάγκες της, τη βέλτιστη λύση για αξιοποίηση της πληροφορικής προς άμεσο επιχειρηματικό της όφελος.


Online marketing
• Search Engine Optimisation

• Direct Marketing
• Web design
• Print design

Online Marketing is a broad term, encompassing various activities, such as:
• Email marketing
• Pay per click (PPC) campaigns
• Banner advertising
• Email Marketing

Promote your new product with some effective email marketing. Our specialists will produce creative email campaigns, with clear call-to-actions, to drive traffic to your website. Starting from assistance with you list building and comprehensive statistics and reporting, we will help you all the way.
Pay Per Click
PPC advertising allows your company or product to appear in search engine or social networking listings when a relative search is performed. Our experienced team will help you build the right campaign, selecting keywords.Καλωσήρθατε στην Career Planner!
clock  11:24 μμ - 21/10/2019