Intercasa

H εταιρεία Intercasa με γνώμονα την άριστη γνώση της Ελληνικής αγοράς ακινήτων και γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα το προφίλ του Έλληνα αγοραστή-επενδυτή,καλεί στην μεγάλη της οικογένεια, επιχειρηματίες, κτηματομεσίτες και φιλόδοξους επαγγελματίες να επενδύσουν μαζί της στην επιτυχία.

Όταν το 1990 ξεκίνησε η Intercasa έφερε επανάσταση στην κτηματαγορά. Από τα μικρά μεσιτικά γραφεία της γειτονιάς, ξαφνικά η αγορά του ακίνητου είδε μια οργανωμένη εταιρεία να λειτουργεί και να παρέχει πλήρεις υπηρεσίες στον πελάτη αγοραστή, με επίκεντρο τον ίδιο και με στόχο την απόλυτη και ιδανική εξυπηρέτηση του.

Διεύθυνση Λ.Πεντέλης 39Α & Σισμανογλείου Βριλήσσια
Τηλέφωνο 210 8105970
Fax 210 8105975
e-mail interca1@otenet.gr
web site www.intercasa.gr
Ταυτότητα Συστήματος – Στοιχεία επένδυσης
Κατηγορία: Μεσιτικά Γραφεία
Αντικείμενο: Αγοραπωλησίες Ακινήτων
Υπεύθυνος ανάπτυξης δικτύου: Κος Ζώης
Χώρα προέλευσης: Ελλάδα
Έτος έναρξης ανάπτυξης: Ελλάδα: 1990
Εξωτερικό: 
Αριθμός σημείων δικτύου Ελλάδα: 
Εξωτερικό: 
Μέσο κόστος επένδυσης: 25.000,00 €
Ελάχιστη έκταση χώρου (σε τ.μ.): 60,00
Ελάχιστο απαιτούμενο προσωπικό:
Απαραίτητη ενασχόληση επενδυτή - συνεργάτη: ΟΧΙ

Νέα - Ανακοινώσεις

Δεν υπάρχει περιεχόμενο σε αυτή την ενότητα

Ευκαιρίες άμεσης ανάπτυξης μαζί μας
περισσότερα
Συνεντεύξεις

Δεν υπάρχει περιεχόμενο σε αυτή την ενότητα

Αναλυτικό προφίλΗ ανάπτυξη της Intercasa με την μέθοδο area-area και με την τοποθέτηση εξειδικευμένων συμβούλων με αποκλειστική υποχρέωση αυτών την απόλυτη γνώση όλων των ακινήτων τους, ήταν το έναυσμα για μια καινούργια εποχή στην κτηματαγορά.
Το επιτυχημένο αυτό εγχείρημα της Intercasa,όπως ήταν αναμενόμενο το μιμήθηκαν πολύ αργότερα και πολλές άλλες επιχειρήσεις, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα καινούργιο status στην κτηματαγορά,και μέσα από αυτό να ωφεληθεί τα μέγιστα ο πελάτης.

Η καταξίωση και διεθνώς της Intercasa ήρθε μέσα από την βράβευσή της στο Internet από την Ευρωπαϊκή κοινότητα το έτος 1997, σαν την καλύτερη παρουσία κτηματομεσιτικής εταιρείας μέσα στο διαδίκτυο και το γεγονός αυτό είχε σαν αποτέλεσμα πολλές συνεργασίες με αντίστοιχες επιχειρήσεις της κοινότητας.

Έτσι σήμερα δικαιωματικά η Intercasa θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί σαν η εταιρεία που τάραξε τα νερά και δίδαξε στις επιχειρήσεις που ασχολούνται με την Ελληνική κτηματαγορά, τον σύγχρονο τρόπο λειτουργίας.

Σήμερα πάλι η Intercasa έχοντας ασχοληθεί αποκλειστικά με την ελληνική αγορά ακινήτου και γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα την ανάγκες και την νοοτροπία του Έλληνα επενδυτή - αγοραστή, μπαίνει δυναμικά στον χώρο του franchise.

Τα πρώτα πιλοτικά κατάστηματα της Intercasa στον χώρο του Franchise,ξεκίνησαν στην περιοχή της Γλυφάδας και στο κέντρο-Ερμού και αφού πέρασαν με επιτυχία όλα τα τεστ επικοινωνίας, συνεργασίας, αλληλεγγύης και επιχειρηματικής δράσης,έφθασαν να συναγωνίζονται σε κύκλο εργασιών και σε αριθμό συνεργατών την μητρική εταιρεία, με σημαντικά κέρδη για τον επιχειρηματία.

Η Intercasa ασχολείται με όλο το φάσμα της κτηματαγοράς και προσφέρει στους πελάτες της πλήρες πακέτο υπηρεσιών που καλύπτουν απόλυτα την αγορά του ακινήτου.

Η άριστη συνεργασία της εταιρείας με τις τράπεζες και η μεγάλη παραγωγή σε δάνεια,τα οποία καλύπτουν τις αγορές ακινήτων των πελατών μας, έχει φέρει την Intercasa στις πρώτες θέσεις μεταξύ όλων των συνεργαζομένων με αυτές, εταιρειών.Εξ αιτίας αυτού του γεγονότος,δηλαδή της μεγάλης παραγωγής σε δάνεια, η Intercasa απολαμβάνει απόλυτη εκτίμηση και υψηλή πιστοληπτική ικανότητα στα μεγαλύτερα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της χώρας.

Ο κατασκευαστικός κλάδος είναι ένας ακόμη τομέας που δραστηριοποιείται μια ακόμη εταιρεία του ομίλου της Intercasa.Ηδη αυτή την στιγμή υπάρχουν σε εξέλιξη έργα, εκ των οποίων το ένα είναι συγκρότημα μεζονέτων στην Μύκονο και ένα άλλο είναι το ιδιόκτητο αυτοτελές κτίριο γραφείων στην Φιλοθέη.

Καλωσήρθατε στην Career Planner!
clock  12:36 πμ - 7/12/2019