15/09/2010

Νέος Γενικός Διευθυντής για τον Όμιλο Printec


Την ανάληψη των καθηκόντων Γενικού Διευθυντή Ομίλου, από τον Σωτήρη Παπαχρήστο ανακοινώνει σήμερα ο Όμιλος Printec.

Ο κος Παπαχρήστος προέρχεται από την Sun Microsystems όπου κατείχε τη θέση του Senior Director, Software Group, με ευθύνη για την Ασία και τις Αναπτυσσόμενες Αγορές ενώ πιο πριν ήταν o Senior Director και General Manager του Software Group με ευθύνη για την Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Στην 25ετή επαγγελματική του πορεία έχει εργαστεί και σε άλλες μεγάλες εταιρείες του χώρου της Τεχνολογίας όπως την IBM, Cable & Wireless, Sequent, BMC κ.α
Ο κος Παπαχρήστος είναι κάτοχος πτυχίου BSc από το King’s College London- University of London καθώς και μεταπτυχιακού τίτλου MSc αλλά και PhD από το University of Wales.

Με αφορμή την έλευση του Σωτήρη Παπαχρήστου, ο πρόεδρος του Ομίλου Printec, Χαρίλαος Κωνσταντίνου δήλωσε « Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με την ένταξη του Σωτήρη Παπαχρήστου στη Διοίκηση του Ομίλου. Η τεχνογνωσία του Σωτήρη, η διεθνής του εμπειρία και διοικητική ικανότητα, αποτελούν εγγύηση, ότι μαζί με την υπόλοιπη Ομάδα Διοίκησης θα οδηγήσει επιτυχώς την Printec στην επόμενη φάση ανάπτυξης και γεωγραφικής επέκτασης. Καλωσορίζουμε τον Σωτήρη στην Printec και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.».


Πηγές: www.ictplus.gr, 6/9/2010

Καλωσήρθατε στην Career Planner!
clock  4:11 πμ - 13/12/2019