23/09/2010

Be A Student For A Day


«Be A Student For A Day» Πρόσκληση από το ALBA για μία πρωτοποριακή μαθησιακή εμπειρία

To ALBA στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Be A Student For A Day» προσκαλεί για μία ακόμη φορά τους ενδιαφερόμενους στα «θρανία» του για μία ημέρα. Οι συμμετέχοντες θα βιώσουν μία πρωτοποριακή μαθησιακή εμπειρία μέσω σύγχρονων μεθόδων διδασκαλίας και θα πάρουν μέρος σε ένα ειδικό παιχνίδι προσομοίωσης.

Το παιχνίδι, βασισμένο σε μακροχρόνια έρευνα, εντάσσει τους συμμετέχοντες σε μια ομάδα αγώνων αυτοκινήτου Formula 1 και θέτει μια αλληλουχία από δύσκολα και πιεστικά διοικητικά διλλήματα. Οι συμμετέχοντες καλούνται να αναλύσουν τα δεδομένα του εκάστοτε προβλήματος και να αποφασίσουν. Το παιχνίδι στοχεύει στην ανάπτυξη δεξιοτήτων ηγεσίας και συνεργασίας σε συνθήκες μεγάλης πίεσης και αβεβαιότητας.

Παράλληλα με το παιχνίδι προσομοίωσης, οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν ομιλίες από Καθηγητές του ALBA σχετικά με θέματα που άπτονται της ηγεσίας και της οργανωσιακής αλλαγής. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με ομιλία του Πρύτανη του ALBA, Καθηγητή Νικόλαου Τραυλού, πάνω στο επίκαιρο θέμα των επιλογών καριέρας και αποφάσεων ζωής.

Η μαθησιακή αυτή εμπειρία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Οκτωβρίου και ώρα 9.30-15.00 στις εγκαταστάσεις του ALBA στη Βουλιαγμένη (Λεωφ. Αθηνάς & Άρεως 2Α).
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό κατόπιν δήλωσης συμμετοχής.


Πηγή: www.presspoint.gr , 23/09/2010

Καλωσήρθατε στην Career Planner!
clock  12:42 πμ - 12/11/2019