29/09/2010

Μετακινήσεις Στελεχών


Σεπτέμβριος κι όπως κάθε χρόνο τη συγκεκριμένη εποχή παρατηρείται μια δραστηριοποίηση στο χώρο της αγοράς εργασίας με μετακινήσεις στελεχών.

Μεσούντος της οικονομικής κρίσης και δυσπραγίας, γεγονός που επιφέρει σημαντικές επιπτώσεις στον τομέα "ανθρώπινο κεφάλαιο" και τη γενικότερη διαχείρισή του, πολλές εταιρείες ενισχύουν το ανθρώπινο δυναμικό τους σε μια προσπάθεια εξασφάλισης τεχνογνωσίας κι εμπειρίας, έχοντας δε σαν στόχο είτε την ανάκαμψη είτε την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων.

Σε μια διαρκώς μεταβαλλόμενη κι εξελισσόμενη αγορά εργασίας είναι σημαντική η αναγνώριση, εξεύρεση κι αποδοχή σύχρονων λύσεων διαχείρισης του ανθρώπινου κεφαλαίου, γεγονός που επιφέρει ένα γόνιμο και παραγωγικό εργασιακό περιβάλλον όπου οι εργαζόμενοι αναπτύσσονται παράλληλα με την ίδια την επιχείρηση.

Μερικές από τις σημαντικότερες μεταγραφές του Σεπτεμβρίου:

  • Η Cisco ανακοίνωσε την ενσωμάτωση του Νίκου Μουρτζίνου στο δυναμικό της, ως Security Product Sales Specialist για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα.
  • Καθήκοντα Head of Communications στην Ericsson αναλαμβάνει ο Τάσος Παγκάκης, στέλεχος με πολυετή εμπειρία στον ευρύτερο κλάδο της επικοινωνίας. Ειδικότερα, θα είναι αρμόδιος για το σχεδιασμό και την υλοποίηση των επικοινωνιακών προγραμμάτων για το σύνολο των επιχειρηματικών λύσεων της Ericsson στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και στις υπόλοιπες χώρες της Βαλκανικής
  • Την ένταξη του Γιώργου Κανελλάκη στη θέση του Οικονομικού Διευθυντή για όλες τις εταιρείες του ομίλου στην Ν.Α. Ευρώπη ανακοίνωσε η εταιρεία Thinkdigital.
  • Ο κ.Τάσος Πατσιλινάκος ανέλαβε καθήκοντα Εμπορικού Διευθυντή Τομέα Επιχειρήσεων και Συνεργατών της Entersoft A.E.
  • Τη Γενική Διεύθυνση της εταιρίας Amway Hellas ανέλαβε o κ. Γιώργος Αποστολόπουλος.Ο κ. Γιώργος Αποστολόπουλος έχει εργαστεί σε πλήθος μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών με παρουσία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, στους τομείς των Πωλήσεων, του Marketing και της Γενικής Διεύθυνσης.
  • Η Sony Ericsson ανακοίνωσε ότι ο κ. Αντώνης Μπαρούνας, μετά από τρία χρόνια επιτυχημένης πορείας ως Γενικός Διευθυντής της Sony Ericsson South East Europe & Mediterranean, αναλαμβάνει, από 1η Οκτωβρίου Head of Sales Western Europe & Global Customer Units με ευθύνη για όλες τις αγορές της Δυτικής Ευρώπης και τους παγκόσμιους πελάτες.

Η ορθή κι ολοκληρωμένη διαχείριση των ανθρωπίνων πόρων μέσα από σύγχρονες και δυναμικές προσεγγίσεις που αφορούν τη σωστή επιλογή, αξιολόγηση, εκπαίδευση και διαρκή επιμόρφωση, αποτελεί ένα κεφάλαιο επένδυσης των επιχειρήσεων - αντίδοτο στην κρίση.

 
ΧΜ
Η Συντακτική Ομάδα της
CareerPlanner

Καλωσήρθατε στην Career Planner!
clock  10:24 μμ - 17/11/2019