29/10/2010

Το βραβείο Licensee of the Year 2010 κέρδισε η Avis Ελλάδος


CareerPlannerΤο βραβείο Licensee of the Year 2010 κέρδισε η Avis Ελλάδος κατά τη διάρκεια του παγκοσμίου συνεδρίου της Avis που έλαβε χώρα φέτος στην Αθήνα, στις 18-21 Οκτωβρίου, με συμμετοχή 236 συναδέλφων από 99 χώρες.

Η Avis στην Ελλάδα κατάφερε το 2010, παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας, τη μείωση στις αφίξεις αλλά και τη σημαντική μείωση στα τουριστικά έσοδα, να αυξήσει τα έσοδα από το Rent a Car κατά 4% έως τον Σεπτέμβριο με πρόβλεψη για 4,5% στο τέλος της χρονιάς.

Στον τομέα των μακροχρόνιων μισθώσεων διατηρήσαμε την πρώτη θέση τόσο σε κύκλο εργασιών, επιτυγχάνοντας αύξηση 3% καθώς επίσης κατακτήσαμε την 28η θέση στην Ελλάδα σύμφωνα με την έρευνα του ICAP με κέρδη (EBITDA) 80 εκατ. ευρώ.

Άλλες σημαντικές επιτυχίες είναι η αύξηση των online κρατήσεων από το www.avis.gr κατά 8%, η αύξηση των κρατήσεων προς τις άλλες χώρες κατά 4%, η σύναψη συμφωνιών με νέους και σημαντικούς πελάτες κατά τη διάρκεια της χρονιάς αλλά και η επιτυχημένη τιμολογιακή πολιτική που ακολούθησε η Avis τόσο για τους Έλληνες όσο και για τους ξένους τουρίστες έχοντας πάντα ως γνώμονα τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες στην Ευρώπη και την Αμερική.

Στη διάρκεια της τελετής βράβευσης η Avis Ελλάδας βραβεύτηκε ακόμα για τα 50 χρόνια πορείας της στην Ελλάδα.
Μετά τη βράβευση ο κ. Άλκης Πέττας, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Avis στην Ελλάδα δήλωσε: «Αυτή η διάκριση αποτελεί τιμή για εμένα προσωπικά αλλά ανήκει εξ’ ολοκλήρου στους αγαπημένους μου συνεργάτες, οι οποίοι εν μέσω δύσκολων οικονομικών συνθηκών κατάφεραν αυτά τα θεαματικά αποτελέσματα».

Το συνέδριο έγινε στο Καβούρι, ενώ την αποκλειστική ευθύνη της διοργάνωσης είχε η Avis Ελλάδος.

Η Avis, η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1960 και είναι θυγατρική εταιρεία του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, ενώ παγκοσμίως δραστηριοποιείται σε 160 χώρες με περισσότερους από 5.000 σταθμούς ενοικίασης και εξυπηρετεί περισσότερους από έξι εκατομμύρια πελάτες το χρόνο.

Με 400 εργαζομένους και δίκτυο πάνω από 75 σταθμούς ενοικίασης αυτοκινήτων, η Avis κατέχει την ηγετική θέση στην ελληνική αγορά καλύπτοντας ανάγκες ενοικίασης οχημάτων στον κλάδο του Rent a Car (βραχυχρόνια μίσθωση) και στον κλάδο της Μακροενοικίασης (leasing) με στόλο 34.000 αυτοκινήτων.


Πηγή: news.in.gr, 29/10/2010

Καλωσήρθατε στην Career Planner!
clock  9:30 πμ - 18/1/2020