29/10/2010

Τιτάν: “μοιράζεται” πρακτικές για την υγιεινή και ασφάλεια στην εργασία


Με σύνθημα “ατύχημα μηδέν” η διοίκηση, της τσιμεντοβιομηχανίας Τιτάν, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι κατάφεραν τα τελευταία χρόνια πολλά στον τομέα της υγιεινής και ασφάλειας στην εργασία, με τη συμβολή της τεχνολογίας, αλλά και ειδικών επιστημόνων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, η Τιτάν κάνει ένα ακόμα βήμα μπροστά, δίνοντας μεγαλύτερη κοινωνική διάσταση σε αυτόν τον στόχο. Συγκεκριμένα, τις δικές της εμπειρίες θα τις μοιραστεί και με άλλους επαγγελματικούς κλάδους, όπου απαιτούνται, λόγω της ιδιομορφίας του αντικειμένου τους.

Έτσι, στο πλαίσιο αυτό και προκειμένου να καταβληθεί από κοινού προσπάθεια, υλοποιείται πρόγραμμα διημερίδων ευαισθητοποίησης με αυτό το αντικείμενο και με ευρεία επαγγελματική συμμετοχή.

Μία από τις ημερίδες αυτές για την Υγιεινή και Ασφάλεια στην Εργασία θα πραγματοποιηθεί στο εργοστάσιο Δρεπάνου της Τιτάν τη Δευτέρα και Τρίτη, 1 – 2 Νοεμβρίου, με εισηγητές εξειδικευμένους επιστήμονες και στελέχη της Εταιρείας. Η ημερίδα απευθύνεται σε επαγγελματίες από τον κατασκευαστικό κλάδο, όπως πολιτικούς μηχανικούς, εργολάβους, εργολήπτες κ.λπ., οι οποίοι θα κληθούν να την παρακολουθήσουν.


Πηγή: Greenbusiness, 27/10/2010

Καλωσήρθατε στην Career Planner!
clock  12:50 πμ - 21/11/2019