08/11/2010

Συνέδριο Financial Management


Με στόχο να δώσει στους Οικονομικούς Διευθυντές εργαλεία που θα τους λύσουν τα χέρια, έτσι ώστε να μεγιστοποιήσουν την συμβολή τους στη μεγέθυνση του bottom line της εταιρείας η Boussias Communications και το περιοδικό CFO Agenda διοργανώνουν το Συνέδριο Financial Management, μια εκδήλωση αφιερωμένη στην πρακτική διάσταση των εργασιών της οικονομικής διεύθυνσης, με γνώμονα το business performance Management της νέας γενιάς.

CareerPlannerΚεντρικός θεματικός άξονας του συνεδρίου είναι η καινοτομική θεωρία Beyond Budgeting του Jeremy Hope, την οποία έχουν εφαρμόσει με επιτυχία επιχειρήσεις όπως η Toyota, Svenska Handelsbanken και η American Express, αλλά και οι προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι Οικονομικοί Διευθυντές στην εφαρμογή της, όπως τις διαχειρίστηκαν οι Bjarte Bogsnes και Steve Morlidge στην Statoil και Unilever αντίστοιχα.

Οι Bjarte Bogsnes και Steve Morlidge θα θεμελιώσουν την θεωρία του Beyond Budgeting με παραδείγματα από την δική τους εμπειρία.

Στο συνέδριο επίσης συμμετέχουν ο Nigel Penny, Strategic Performance Management Expert και επί 6ετία συνεργάτης των συνιδρυτών της Balanced Scorecard προσέγγισης, Norton & Kaplan, και ο Ajith Lekshmanan, senior executive member του ACCA, με ειδίκευση στην οικονομική διοίκηση εταιρειών του δημοσίου τομέα.

Πληροφoρίες

ΠΟΥ : Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, Πλ. Συντάγματος, Αθήνα

ΠΟΣΟ : 1 συμμετοχή: 450 € Κάθε επόμενη συμμετοχή: 375 €. Κόστος συμμετοχής για μέλη ACCA: 1 συμμετοχή: 382 € Κάθε επόμενη συμμετοχή: 319 € (Οι παραπάνω τιμές επιβαρύνονται με Φ.Π.Α. 23%)

ΠΟΤΕ : 11 Νοεμβρίου


Πηγή: www.opencalendar.gr

Καλωσήρθατε στην Career Planner!
clock  8:08 πμ - 18/1/2020