10/11/2010

Η Χήτος συμμετέχει στην Ανταποδοτική Ανακύκλωση


CareerPlannerΗ εταιρεία Χήτος με το νερό Ζαγόρι και με στόχο την ευαισθητοποίηση για τη φροντίδα του περιβάλλοντος και την εκπαίδευση και συμμετοχή των πολιτών αποτελεί πλέον μέλος του εθνικού Συλλογικού Συστήματος Ανταποδοτικής και Εναλλακτικής Διαχείρισης και Ανακύκλωσης Συσκευασιών και Αποβλήτων “Ανταποδοτική Ανακύκλωση”.

Το συγκεκριμένο σύστημα, που είναι εγκεκριμένο από το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, είναι υπεύθυνο για την οργάνωση και λειτουργία της ανακύκλωσής με ανταποδοτικό χαρακτήρα, ανά την Ελλάδα.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, το νερό Ζαγόρι στήνει το δικό του περίπτερο ανταποδοτικής ανακύκλωσης, ξεκινώντας από τον τόπο του, την πόλη των Ιωαννίνων. Δίνει, έτσι, τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να φέρουν προς ανακύκλωση τις συσκευασίες τους, αφήνοντας ο καθένας ξεχωριστά το δικό του “πράσινο” αποτύπωμα. Στο περίπτερο ανταποδοτικής ανακύκλωσης της Χήτος, το κοινό μπορεί να ανακυκλώνει πλαστικά και γυάλινα μπουκάλια, χάρτινες συσκευασίες, αλουμινένια κουτιά, καθώς και μπαταρίες.


Πηγή: www.greenbusiness.gr, 01/11/2010

Καλωσήρθατε στην Career Planner!
clock  1:09 πμ - 12/11/2019