CeMS
17/11/2010

Εξαιρετική Επιτυχία των Ελλήνων στις Εξετάσεις του Heriot Watt University Εδιμβούργου


CareerPlannerΣτα προσφερόμενα προγράμματα Μάστερ του School of the Built Environment του Heriot Watt University Εδιμβούργου, πέτυχαν συνολικά στις πρόσφατες εξετάσεις τους το 93% των φοιτητών, ποσοστό εξαιρετικά υψηλό και μάλιστα για σπουδαστές που η αγγλική δεν είναι μητρική τους γλώσσα και προέρχονται από διαφορετικό εκπαιδευτικό σύστημα. Μάλιστα, οι επιτυχόντες, πλέον του ότι πέρασαν τις απαιτητικές εξετάσεις ενός υψηλού επιπέδου Πανεπιστημίου, πέτυχαν ιδιαίτερα υψηλή βαθμολογία. Πιο συγκεκριμένα, «Άριστα» πήρε το 17% αυτών, ακολουθούμενο από σχεδόν 70% με «Λίαν Καλώς» (second class), και από 14% με «Καλώς». Ένα άλλο ιδιαίτερα ενδιαφέρον στοιχείο, είναι ότι σε ορισμένα μαθήματα η επίδοση των φοιτητών ήταν εξαιρετική, αφού στο μάθημα «Business Management for Built Environment» 91% των φοιτητών ανταποκρίθηκε επιτυχώς, ενώ στο μάθημα «Real Estate Management and Sustainability» πέτυχε το 100% των φοιτητών, η δε επίδοση τους ήταν εξαιρετική, δεδομένου ότι όχι μόνο πέτυχε το σύνολο των φοιτητών, αλλά επιπλέον ξεπέρασε κάθε προσδοκία: 47% των φοιτητών πήρε «Άριστα», 47% πήρε «Λίαν Καλώς» και 6% πήρε «Καλώς». Βέβαια πρόκειται για μια εξαιρετική ομάδα ατόμων (εργαζομένων και μη, στελεχών και ελεύθερων επαγγελματιών) που παρά τις λοιπές ασχολίες τους, έχουν τόση επιτυχία ως εξ’ αποστάσεως σπουδαστές αυθεντικών προγραμμάτων Βρετανικών Πανεπιστημίων και τιμούν την Ελλάδα.

Τα επιτυχή αυτά αποτελέσματα κάνουν το CeMS (www.cems.gr) υπερήφανο, τόσο για το πανεπιστήμιο Heriot Watt του Εδιμβούργου με το οποίο συνεργάζεται, όσο και για τους ίδιους τους φοιτητές, αλλά και για την αποτελεσματικότητα της βοήθειας που το CeMS προσφέρει στους σπουδαστές.

CareerPlannerΤα προγράμματα ΜSc του School of the Built Environment που προσφέρει το HWU και στην Ελλάδα απ’ όπου κι αν βρίσκεστε (πέρα απ’ το περίφημο MBA του Edinburgh Business School) είναι στους τομείς Κατασκευαστικό (Civil Engineering, Civil Engineering and Construction Mgt, Architectural Engineering, Construction/Project Management, Safety Risk & Reliability Engineering) και Κτηματομεσιτικό (Real Estate Investment & Finance, Real Estate Management & Development, Quantity Surveying).

Τα Master (MSc) του Heriot Watt University Εδιμβούργου (HWU), είναι γνωστά σ’ όλο τον κόσμο, το δε MBA με την μορφή της ευέλικτης εμπλουτισμένης μάθησης είναι το δημοφιλέστερο σε παγκόσμιο επίπεδο.

Λόγοι είναι ότι τα προγράμματα αυτά είναι δομημένα με τρόπο που διευκολύνουν τους φοιτητές στη φοίτηση και την πρόοδό τους από όπου κι αν βρεθούν, και ότι η ύλη είναι εξαιρετικά επίκαιρη, καλογραμμένη και ελκυστική, που τους ωθεί στην επιτυχία. Ένας σημαντικός λόγος που οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές προσέρχονται στο CeMS είναι ότι λόγω της εμπλοκής του τα δίδακτρα των φοιτητών είναι περίπου 9% λιγότερα απ’ ότι αν πάρουν το ίδιο πρόγραμμα χωρίς τη βοήθεια του CeMS (δηλαδή σχεδόν 720,00€) ενώ η υποστήριξή του προσφέρει εξαιρετική και πολύπλευρη εξυπηρέτηση, αφού απαλλάσσει τον φοιτητή από επικοινωνίες με το Πανεπιστήμιο, του λύνει διοικητικά προβλήματα και φροντίζει εκείνο για την τήρηση των κανόνων και προθεσμιών (που μερικές φορές είναι λεπτομερειακές και αυστηρές) οπότε ο φοιτητής απρόσκοπτα αφιερώνεται στη μελέτη και στις υποχρεώσεις του που καθοδηγούνται από τα έμπειρα στελέχη του CeMS. Ο φοιτητής έχει την ευκαιρία να αναθέτει στο CeMS την επίλυση των θεμάτων που τον αφορούν και έτσι να τα βγάζει πέρα πιο ανώδυνα με την Πανεπιστημιακή γραφειοκρατία και τάξη.

Πληροφορίες για τα προγράμματα αυτά στο CeMS, τηλ. 210 9248356 και www.cems.gr, info@cems.gr. Για προσωπικές ερωτήσεις και εξυπηρέτηση προσκαλείστε στην συμπαρουσίαση προγραμμάτων την Τετάρτη 8/12, ώρα 19:00 (Δημητρακοπούλου 49A, Στάση Μετρό Συγγρού - Φιξ).Καλωσήρθατε στην Career Planner!
clock  7:58 πμ - 18/1/2020