23/11/2010

Ανοιχτή συζήτηση με θέμα 'Σύγχρονα θέματα στο Management'


Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College διοργανώνει πολυθεματική εκδήλωση στην οποία οι καθηγητές της σχολής παρουσιάζουν τις πιο σύγχρονες ερευνητικές εξελίξεις στο επιστημονικό πεδίο του management. Βασιζόμενοι στα πορίσματα σχετικών ερευνών, 3 καθηγητές της Σχολής ερμηνεύουν και αναλύουν 3 από τα πλέον σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τον σύγχρονο manager: διοίκηση στρατηγικών πελατών, atmospherics, σχέση πωλήσεων και μάρκετινγκ, με έμφαση στην περίοδο της οικονομικής κρίσης που διανύουμε.

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Λιονάκης θα παρουσιάσει μελέτη σε 132 επιχειρήσεις καταναλωτικών αγαθών, η οποία εξέτασε τις πηγές δημιουργίας των συγκρούσεων μεταξύ των τμημάτων Μάρκετινγκ και Πωλήσεων, καθώς και τις επιπτώσεις των συγκρούσεων αυτών στην απόδοση της επιχείρησης.

Η κα. Ξανθίππη Γιαννούζη (PhD candidate, Παν/μιο Ιωαννίνων) θα παρουσιάσει εμπειρικά ευρήματα από την Ελλάδα σχετικά με τις δυνατότητες των επιχειρήσεων να αναπτυχθούν μέσω των atmospherics.

Ο κος. Νεκτάριος Τζεμπελίκος (PhD candidate, Οικονομικό Παν/μιο Αθηνών) θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα έρευνας που προσπαθεί να δώσει απάντηση στο πώς μπορεί μια επιχείρηση να χτίσει μακροχρόνιες σχέσεις με τους στρατηγικούς της πελάτες.

Μετά τις εισηγήσεις, θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με το κοινό, την οποία θα συντονίσει ο Δρ. Γιώργος Παπαδάκης, Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων.

ΠΟΥ:   Αίθουσα Εκδηλώσεων Mediterranean College, Πελλήνης 8 & Πατησίων 107, Αθήνα

ΠΟΣΟ: Είσοδος ελεύθερη * Για δηλώσεις συμμετοχής: 2108899600 (καθημερινά 10:00 – 20:00) ή στο info@medcollege.edu.gr. Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

ΠΟΤΕ:   23 Νοεμβρίου 2010, 18:30


Πηγή: www.opencalendar.gr

Καλωσήρθατε στην Career Planner!
clock  1:19 πμ - 12/11/2019