14/12/2010

Η Data Communication στην κοινότητα των «Strongest Companies in Greece»


Η Data Communication αναδεικνύεται από την ICAP Group ως μία από τις «Strongest Companies in Greece»

Η Data Communication, εταιρία με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά ως πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και εφαρμογών λογισμικού διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων, προσαρμοσμένες στο περιβάλλον και τις ιδιαιτερότητες της ελληνικής αγοράς, ανακοινώνει ότι εντάχθηκε στις «Strongest Companies in Greece» της ICAP Group, ως μία από τις πιο ισχυρές εταιρίες στην Ελλάδα, έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των καιρών και επιβεβαιώνοντας ότι η πιστοληπτική ικανότητά της είναι πραγματικά υψηλή.

Οι «Strongest Companies in Greece» είναι οι επιχειρήσεις που κατατάσσονται στις ισχυρότερες ζώνες πιστοληπτικής διαβάθμισης (credit ratings) της ICAP Group. H ICAP Group αναγνωρίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων και από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ως Αποδεκτή Πηγή Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων. Δυνατότητα ένταξης στην κοινότητα «Strongest Companies in Greece» έχει μόνο μία στις δέκα επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Data Communication, Παναγιώτης Βασιλειάδης, δήλωσε σχετικά: «Σε μία περίοδο οικονομικής δυσπραγίας και συνεχών ανακατατάξεων είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για αυτή την πρόσφατη διάκρισή μας. Η ένταξή μας ανάμεσα στη κοινότητα των «Strongest Companies in Greece» αποτελεί επί της ουσίας επιβράβευση των προσπαθειών μας, αλλά και της αφοσίωσής μας σε ό,τι αφορά την προσφορά υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες μας, με στόχο να τους διευκολύνουμε αναφορικά με την αύξηση της αποτελεσματικότητας αλλά και ταχύτητας της εργασίας τους. Ταυτόχρονα τη διάκριση αυτή την εκλαμβάνουμε ως ευθύνη αλλά και δέσμευση για το μέλλον, ανεβάζοντας έτσι τον πήχη ακόμη πιο ψηλά».


Πηγή: Presspoint.gr, 13/12/2010

Καλωσήρθατε στην Career Planner!
clock  1:12 πμ - 21/11/2019