14/12/2010

Χορηγίες της Παπαστράτος στο Δήμο Ασπροπύργου


Δύο σημαντικές πρωτοβουλίες του Δήμου Ασπροπύργου ενισχύει οικονομικά η Παπαστράτος στο πλαίσιο του χορηγικού της προγράμματος 2010. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση πρόκειται για:

  • Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» για την αγορά αυτοκινήτου για τη μεταφορά ηλικιωμένων και ασθενών και
  • Το «Ανοιχτό Πανεπιστήμιο» του Δήμου, όπου συμμετέχουν κάθε χρόνο. 150 δημότες της πόλης, οι οποίοι παρακολουθούν διαλέξεις Ελλήνων και ξένων ακαδημαϊκών, ενισχύοντας έτσι τις δεξιότητες και γνώσεις τους για την επαγγελματική και προσωπική τους εξέλιξη.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, με τα δύο αυτά προγράμματα, όπως και με άλλες ενέργειες, η Παπαστράτος συνδράμει πρωτοβουλίες με έντονο και ουσιαστικό κοινωνικό όφελος για τους κατοίκους του Ασπροπύργου, όπου βρίσκεται και η έδρα του εργοστασίου της, που κατασκευάστηκε το 2009 με επένδυση 100 εκατ. ευρώ και στο οποίο απασχολούνται σήμερα 800 περίπου εργαζόμενοι.

«Το να ενισχύουμε την περιοχή στην οποία δραστηριοποιούμαστε αποτελεί μέρος της εταιρικής μας φιλοσοφίας. Επιδίωξη και δέσμευσή μας είναι να συμβάλλουμε και εμείς στην αντιμετώπιση των πιο πιεστικών και οξέων προβλημάτων και αναγκών που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής του Ασπροπύργου, στην οποία οι εργαζόμενοι στην εταιρεία μας δουλεύουν ή ζουν», δήλωσε ο κ. Χρήστος Τσόλκας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος. «Οι χορηγίες αυτές», συμπλήρωσε ο κ. Τσόλκας, «έχουν ακόμη μεγαλύτερη σημασία στις παρούσες περιστάσεις, όπου η κοινωνία διέρχεται μια πρωτοφανή κρίση, την οποία ζει έντονα και η δική μας εταιρεία τον τελευταίο χρόνο».


Πηγή: www.capital.gr, 09/12/2010

Καλωσήρθατε στην Career Planner!
clock  12:39 πμ - 12/11/2019