21/12/2010

Το 1ο Business Unusual Award του Alba


Το 1ο Business Unusual Award του Alba απονεμήθηκε στον Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλο σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από τη CIVITAS


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου η απονομή του 1ου Alba Business Unusual Award σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από τη CIVITAS.

Το ALBA ανέθεσε στη CIVITAS τη στρατηγική και την υλοποίηση της εναρκτήριας εκδήλωσης του θεσμού που θα διεξάγεται σε ετήσια βάση. Το Business unusual Award, έχει ως στόχο να αναδεικνύει σημαντικές δράσεις με θετική επιρροή στην ελληνική οικονομία και κοινωνία και παράλληλα να τιμά σημαντικές προσωπικότητες που αποτελούν λαμπρά πρότυπα προσωπικής και επαγγελματικής συμπεριφοράς.

Για την έναρξη του θεσμού, το ALBA επέλεξε να αναδείξει την επιχειρηματικότητα και να τιμήσει τον αυτοδημιούργητο επιχειρηματία και πλοιοκτήτη Καπετάν Βασίλη Κ. Κωνσταντακόπουλο, έναν άνθρωπο με όραμα, κοινωνική ευαισθησία και προσφορά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους περισσότεροι από 300 εκπρόσωποι του επιχειρηματικού, τραπεζικού και εφοπλιστικού κόσμου. Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο κ. Γιώργος Προβόπουλος, Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, ο κ. Βασίλης Ράπανος, Πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας, ο κ. Απόστολος Ταμβακάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, ο κ. Γιάννης Κωστόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος των ΕΛΠΕ, ο κ. Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος ΤΕΜΕΣ, ο κ. Κώστας Κωνσταντακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Costamare, o κ. Χρήστος Κωνσταντακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Geohellas, ο κ. Θόδωρος Παπαλεξόπουλος, Αντιπρόεδρος του ΤΙΤΑΝΑ, ο κ. Γιώργος Δαυίδ, Πρόεδρος της Coca-Cola Hellas και ο κ. Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, της Χαλυβουργικής.


Πηγή: presspoint.gr, 20/12/2010

Καλωσήρθατε στην Career Planner!
clock  7:31 πμ - 18/1/2020