22/12/2010

Η Amway Hellas γιορτάζει 10ετή συνεργασία με “το Χαμόγελο του Παιδιού”


Τα 10 χρόνια συμμετοχής στο Χαμόγελο του Παιδιού γιόρτασε η Amway Hellas παρακολουθώντας μαζί με 55 από τα 275 παιδιά που μεγαλώνουν στα Σπίτια του οργανισμού «το Χαμόγελο του Παιδιού» τον Aladdin και τους φίλους του να φιγουράρουν στον πάγο, στην παράσταση Aladdin On Ice.

Η πριγκίπισσα Sharida, ο Aladdin, το Tζίνι και όλοι οι υπόλοιποι ήρωες του παραμυθιού ζωντάνεψαν πάνω στον πάγο και χάρισαν στιγμές ξεγνοιασιάς στα μικρά παιδιά του Χαμόγελου.

Η Amway Hellas βρίσκεται για δέκατη συνεχή χρονιά στο πλευρό του Οργανισμού και συμμετέχει στο έργο του, τόσο με οικονομική και υλική βοήθεια όσο και με εθελοντική εργασία. Μέσα στα 10 χρόνια της συνεργασίας με το Χαμόγελο, η Amway Hellas έχει προσφέρει συνολικά 175.000 ευρώ σε χρηματικές και προϊοντικές δωρεές. Τα προϊόντα που προσφέρονται είναι σημαντικά για τη λειτουργία του οργανισμού, όπως προϊόντα καθαριότητας για τη φροντίδα των Σπιτιών, είδη οικιακού εξοπλισμού και τρόφιμα.

Επίσης, οι υπάλληλοι και οι συνεργάτες της Amway (ΑΒΟ) έχουν προσφέρει συνολικά πάνω από 1.350 ώρες εθελοντικής εργασίας στα καθιερωμένα Χριστουγεννιάτικα Bazaar που διοργανώνει “το Χαμόγελο του Παιδιού” στην αίθουσα «Αττικό Μετρό» του Συντάγματος.

Ο Γενικός Διευθυντής της Amway Hellas, Γιώργος Αποστολόπουλος, μετά το τέλος της παράστασης, δήλωσε σχετικά “είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που εδώ και δέκα χρόνια σταθερά στηρίζουμε τα παιδιά του Χαμόγελου, τα παιδιά μας δηλαδή. Όλοι έχουμε ευθύνη απέναντι στα παιδιά που αποτελούν τη βάση και το μέλλον της κοινωνίας μας και είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς το γεγονός ότι μέσα από τις ενέργειές μας και την προσφορά μας – εθελοντική, οικονομική και υλική – βλέπουμε χαμογελαστά πρόσωπα. Δέσμευση και επιθυμία όλων των εργαζομένων και των μελών της Amway είναι να εξελίσσουμε και να αναπτύσσουμε αυτά τα προγράμματα με συνέχεια, συνέπεια και ευαισθησία απέναντι στα παιδιά”.


Πηγή: www.greenbusiness.gr, 22/12/2010

Καλωσήρθατε στην Career Planner!
clock  4:37 πμ - 22/11/2019