03/01/2011

Εcocity: έως τέλη Φεβρουαρίου οι συμμετοχές στα βραβεία “Οικόπολις”


Το Ecocity ανακοίνωσε την έβδομη ετήσια διοργάνωση των Βραβείων Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας “Οικόπολις” για ενέργειες και έργα που υλοποιήθηκαν κατά την διάρκεια του προηγούμενου έτους και είχαν προσανατολισμό την προστασία του Περιβάλλοντος.

O θεσμός των βραβείων Οικόπολις έχει αξιοσημείωτη επιτυχία σε όλα τα προηγούμενα χρόνια, με κορύφωση τις Τελετές Βράβευσης. Στη φετινή περίοδο η Απονομή των Βραβείων προγραμματίζεται στη διάρκεια της εβδομάδος που εορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα που είναι αφιερωμένη στο Περιβάλλον, τον επόμενο Ιούνιο.

Σκοπός των Οικόπολις 2011 είναι η επιβράβευση δράσεων για την προστασία του περιβάλλοντος καθώς και η καλλιέργεια συνθηκών ευγενούς άμιλλας και ευαισθησίας, σε όλους όσους εμπλέκονται στην προστασία και την ανάπτυξή του.

Τα βραβεία, απονέμονται σε έξι τομείς: Επιχειρήσεων, Επιστήμης, Διπλωματικών Εργασιών, Κρατικών Οργανισμών και Υπηρεσιών, Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Μέσων Ενημέρωσης ενώ κάθε τομέας περιλαμβάνει 3-6 κατηγορίες και διακρίσεις.

Οι συμμετοχές για τα Βραβεία Οικόπολις θα πρέπει να υποβληθούν, σύμφωνα με την απόφαση της Επιτροπής Οργάνωσης: έως το τέλος Φεβρουαρίου η Αίτηση Συμμετοχής και έως το τέλος Μαρτίου ο Φάκελος Υποψηφιότητας με την Έκθεση.


Πηγή: www.greenbusiness.gr, 22/12/2010

Καλωσήρθατε στην Career Planner!
clock  12:59 πμ - 12/11/2019