12/01/2011

Ο Όμιλος Carrefour Μαρινόπουλος «αγκαλιάζει» τα Παιδικά Χωριά SOS


Carrefour ΜαρινόπουλοςΟ Όμιλος Carrefour Μαρινόπουλος, με συνέπεια στο κοινωνικό του έργο και την ανθρωποκεντρική του φιλοσοφία, συνεχίζει να στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS. Μία πιστή συνεργασία που ήδη μετρά 17 χρόνια. Και φέτος, στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου προγράμματος Βιώσιμης Ανάπτυξης της Carrefour Μαρινόπουλος, «Αξίες Ζωής», τα υπερμάρκετ Carrefour φρόντισαν για μία ζεστή Χριστουγεννιάτικη αγκαλιά.
Παιδικά χωριά SOS
Κάθε υπερμάρκετ του Ομίλου έχει «υιοθετήσει» από μια οικογένεια των Παιδικών Χωριών SOS, προσφέροντας έμπρακτη υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα. Καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, λοιπόν, και σε τακτά χρονικά διαστήματα, η Carrefour Μαρινόπουλος προσφέρει τρόφιμα, παιχνίδια και σχολικά είδη στα παιδιά των οικογενειών αυτών. Συγχρόνως, και από πραγματικό ενδιαφέρον, οι εργαζόμενοι των καταστημάτων Carrefour επιδιώκουν τη συχνή επαφή με τα παιδιά, αναπτύσσοντας μαζί τους ειλικρινείς δεσμούς φιλίας και συνεργασίας.

Σε μια δύσκολη περίοδο, όπου η έννοια της προσφοράς αποκτά ιδιαίτερη σημασία, ο Όμιλος Carrefour Μαρινόπουλος συνειδητά συμπαραστέκεται σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, επενδύοντας σε ένα πιο ασφαλές και αισιόδοξο Αύριο.


Πηγή: Presspoint.gr, 04/01/2011


Καλωσήρθατε στην Career Planner!
clock  1:13 πμ - 12/11/2019