21/01/2011

Πρόγραμμα EcoΣΠΙΤΙ από την Praktiker Hellas


PraktikerΗ Praktiker Hellas εγκαινιάζει ένα νέο “πράσινο πρόγραμμα”, το EcoΣΠΙΤΙ με το ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης KELYFOS, προϊόν συνεργασίας κορυφαίων εταιρειών (Polykem-Dow-Isomat-Alumil). Επιπλέον, σε συνεργασία με τη Eurobank, παρέχεται η δυνατότητα χρηματοδότησης μέσω του προγράμματος Πράσινο Δάνειο Κατοικίας – Εξοικονόμησης Ενέργειας.

Eco ΣΠΙΤΙΤο πρόγραμμα EcoΣΠΙΤΙ με KELYFOS από την Praktiker απευθύνεται σε ανθρώπους που αναζητούν έξυπνες λύσεις, φιλικές προς το περιβάλλον, για κτήρια και κατοικίες, καθώς σύμφωνα με την εταιρεία προσφέρει: εξοικονόμηση ενέργειας έως και 58% σε θέρμανση και κλιματισμό, ιδανική θερμοκρασία στο χώρο τους χειμώνα – καλοκαίρι με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας, ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου ακόμη και στις υψηλότερες κατηγορίες πιστοποίησης κατά την ενεργειακή επιθεώρηση, άριστη θερμομόνωση και αισθητικό αποτέλεσμα σε τοίχους, ταράτσα, πιλοτή και κουφώματα και προστασία του περιβάλλοντος, λόγω της μείωσης εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Παράλληλα, το χρηματοδοτικό πρόγραμμα Πράσινο Δάνειο Κατοικίας – Εξοικονόμηση Ενέργειας παρέχει: κάλυψη 100% του κόστους παρεμβάσεων, δυνατότητα χρηματοδότησης με ή χωρίς προσημείωση ακινήτου, προνομιακό κυμαινόμενο επιτόκιο σε ευρώ και ευελιξία στη διάρκεια αποπληρωμής του δανείου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υλοποιήσουν όλες τις παρεμβάσεις αξιοποιώντας τη δυνατότητα χρηματοδότησης από τη Eurobank και επίσης να απολαύσουν πρόσθετες ολοκληρωμένες υπηρεσίες, από την Polykem σε όλες τις φάσεις των δράσεων.

Η Praktiker είναι η πρώτη λιανεμπορική επιχείρηση μεγάλου μεγέθους που προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για την ενεργειακή αναβάθμιση και εξοικονόμηση ενέργειας, καλύπτοντας πλήρως όλες τις παρεμβάσεις και για όσους συμμετέχουν στο πρόγραμμα “Εξοικονομώ κατ’ οίκον”.


www.greenbusiness.gr, 17/01/2011


Καλωσήρθατε στην Career Planner!
clock  4:38 πμ - 22/11/2019