28/01/2011

Απονεμήθηκαν για δεύτερη συνεχή χρονιά τα βραβεία του ομίλου Palmie Bistro στους Franchisees του


Palmie BistroΓια δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Όμιλος Palmie bistro τίμησε τους πιο στενούς συνεργάτες του, το δίκτυο των franchisees του, προσκαλώντας τους σε μια ζεστή βραδιά για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του και ανακοινώνοντας τους φετινούς νικητές των Palmie bistro Awards, των βραβείων που απονέμονται κάθε χρόνο στα καταστήματα του δικτύου που διακρίνονται για τις υπηρεσίες τους και με τις ενέργειές τους θέτουν ψηλά τον πήχη της ποιότητας και της εξυπηρέτησης.

Στην κεντρική ομιλία της βραδιάς, ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Γιώργος Κουτρουλιάς αφού ευχαρίστησε όλους τους franchisees που παρέστησαν στην εκδήλωση, υπογράμμισε την αναπτυξιακή πορεία που με τη συμπαράσταση του δικτύου πραγματοποιούν τα Palmie bistro, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο πώς ο Όμιλος αντιμετωπίζει δυναμικά την οικονομική κρίση, την οποία χαρακτήρισε ακόμη μία φορά ως «αφορμή για νέα ξεκινήματα, νέα οράματα, νέες προκλήσεις και ευκαιρίες». «Επιταχύναμε τις προσπάθειες –τόνισε- για να διατηρήσουμε ως πολύτιμη και ιερή παρακαταθήκη την πελατειακή μας βάση, να ακούσουμε τη φωνή της και να της προσφέρουμε ακόμα καλύτερες υπηρεσίες και εξυπηρέτηση» Και κατέληξε λέγοντας: «Ο καθένας που επισκέπτεται τα Palmie bistro ξέρει και πρέπει να εξακολουθήσει να ξέρει πως εδώ θα βρει την καλύτερη ποιότητα, το χαμόγελο, το ειλικρινές ενδιαφέρον μας και θα πληρώσει για ότι καταναλώσει τιμές λογικές, ρεαλιστικές, value for money».

Το πρώτο Βραβείο, αυτό της Ολικής Ποιότητας-Palmie bistro of the Year απονεμήθηκε στο Palmie bistro Βριλησσίων, το Βραβείο Καλύτερης Εικόνας καταστήματος απονεμήθηκε στο Palmie bistro Πόρτο Ράφτη, το βραβείο Τήρησης Αξιών απονεμήθηκε στο Palmie bistro Ρέντη, το βραβείο Εξέλιξης Ανθρώπινου Δυναμικού απονεμήθηκε στο Palmie bistro στο Avenue, το βραβείο Καλύτερης Εξυπηρέτησης Πελατών απονεμήθηκε στο Palmie bistro στο Starcity Λεωφ. Συγγρού, το Βραβείο Τήρησης Διαδικασιών απονεμήθηκε στο Palmie bistro Πλ. Κάραβελ, το βραβείο Μεγαλύτερης Αύξησης Πωλήσεων απονεμήθηκε στο Palmie bistro Ν. Ηρακλείου, το Βραβείο Καλύτερου Υπαλλήλου της Χρονιάς απονεμήθηκε στον Αντώνη Καραγιαννάκη του Palmie bistro Πειραιά.

Παράλληλα, απονεμήθηκαν και τιμητικές διακρίσεις σε συνεργάτες με μακρόχρονη συνεργασία με τον Όμιλο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΓΕΣΕΒΕ κ. Δημήτρης Ασημακόπουλος, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΣΕ κ. Γιάννης Τσάκος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Franchise Ελλάδος κ. Γιάννης Ηλιάδης, ο Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Δρούλιας, η Πρόεδρος του Επιμελητηριακού Δικτύου Γυναικών Επιχειρηματιών Ελλάδος και Γενική Γραμματέας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κυρία Σοφία Οικονομάκου, ο Αντιπρόεδρος της ΓΕΣΕΒΕ και Γεν. Γραμματέας της ΠΟΕΣΕ κ. Γιώργος Καββαθάς, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της ΠΟΕΣΕ κ. Γιώργος Κουράσης, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Έκθεσης Franchise ΚΕΜ EXPO κ. Μαξιμιλιανός Κωνσταντινίδης και ο εκδότης του περιοδικού Franchise Business κ. Πλάτωνας Μαλικούρτης.

Ο πλούσιος μπουφές που ακολούθησε την απονομή των βραβείων έκλεισε γευστικά την εκδήλωση, με τους franchisees να εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τη ζεστασιά της επικοινωνίας τους με τον Όμιλο, αλλά και για τη συμπαράσταση του Ομίλου στις προσπάθειες επιχειρηματικής τους ανάπτυξης.


Πηγή: Presspoint.gr, 27/01/2011

Καλωσήρθατε στην Career Planner!
clock  12:37 πμ - 12/11/2019