07/02/2011

Βραβείο Best Franchise Leader από τα Franchise Awards


Βραβείο Best Franchise Leader στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Γρηγόρης Μικρογεύματα από τα Franchise Awards


Γρηγόρης ΜικρογεύματαΟ Διευθύνων Σύμβουλος της Γρηγόρης Μικρογεύματα, κος Βλάσσης Γεωργάτος βραβεύθηκε ως Best Franchise Leader (Βραβείο Καλύτερης Ηγεσίας Franchise), στην τελετή απονομής των Βραβείων Franchise 2011, που διοργανώθηκε από το περιοδικό Franchise Business και την αιγίδα της ΕΣΕΕ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιανουαρίου 2011, όπου για 3η συνεχόμενη χρονιά ξεχώρισε η εταιρεία Γρηγόρης Μικρογεύματα, καθώς ο κ. Βλάσσης Γεωργάτος επιβραβεύτηκε ανάμεσα στις 22 υποψηφιότητες που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις και τις αναπτυξιακές τους πρωτοβουλίες το 2010.
Franchise Awards
Η συγκεκριμένη βράβευση έρχεται ως επιστέγασμα των επιτυχημένων επιλογών σχετικά με τη δραστηριότητα της Γρηγόρης Μικρογεύματα, στην αγορά του franchise και ενδυναμώνει την εμπιστοσύνη των υπαρχόντων και δυνητικών συνεργατών και προσωπικού των καταστημάτων Γρηγόρης, το οποίο διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην ανοδική πορεία και επιτυχία της αλυσίδας.

Το δίκτυο Γρηγόρης Μικρογεύματα, αποτελείται σήμερα από περίπου 250 καταστήματα σε τέσσερις χώρες και αναπτύσσεται συνεχώς αποτελώντας το μεγαλύτερο ελληνικό δίκτυο του κλάδου. Πιο συγκεκριμένα, το 2010, δημιουργήθηκαν 18 νέα καταστήματα στην Ελλάδα και 4 στο εξωτερικό.


Πηγή: www.gregorys.gr, 03/02/2011

Καλωσήρθατε στην Career Planner!
clock  1:48 πμ - 16/11/2019