18/02/2011

Σεμινάρια εξωστρέφειας από το Ελληνο – Αμερικανικό Επιμελητήριο


How to do Business in USAΣτο πλαίσιο δράσης της Ελληνο – Αμερικανικής Επιχειρηματικής Πρωτοβουλίας (AHEI), το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει το 1ο Σεμινάριο Εξωστρέφειας, με τίτλο “How to do Business in USA“, την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 11:00, στο ξενοδοχείο Athens Hilton.

Σκοπός του 1ου Σεμιναρίου Εξωστρέφειας είναι να παρουσιάσει στην ελληνική επιχειρηματική κοινότητα τη μεγαλύτερη αγορά στον κόσμο, τις στρατηγικές και τις διαδικασίες που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι ελληνικές εταιρείες, ώστε να εντοπιστούν στρατηγικοί συνεργάτες που θα συνάψουν μαζί τους επιτυχημένες εμπορικές συμφωνίες.

Το 1ο Σεμινάριο Εξωστρέφειας μπορούν να παρακολουθήσουν εταιρείες που επιθυμούν να συνεργαστούν με τις ΗΠΑ για την εισαγωγή και εξαγωγή προϊόντων ή υπηρεσιών, για τη δημιουργία κοινοπραξιών και για επενδύσεις στις ΗΠΑ. Αναμένεται, να παρευρεθούν σε αυτό επιχειρηματίες, σύμβουλοι, νομικοί, εκπρόσωποι των φορέων – μελών της ΑΗΕΙ, μεταξύ των οποίων τα περιφερειακά Εμπορικά Επιμελητήρια, ο ΕΟΤ, ο ΟΠΕ και το Invest In Greece. Θα το παρακολουθήσουν, επίσης, εκπρόσωποι της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα.

Διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και εκπρόσωποι από το νομικό, συμβουλευτικό και εμπορικό χώρο θα κάνουν τις εισηγήσεις στον κάθε τομέα. Ανάμεσα στους ομιλητές θα είναι ο Εμπορικός Ακόλουθος της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα David McNeill, καθώς και εκπρόσωποι των υπουργείων Εξωτερικών (Τμήμα Οικονομικής Διπλωματίας) και Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.


Πηγή: www.greenbusiness.gr, 17/02/2011Καλωσήρθατε στην Career Planner!
clock  11:54 μμ - 18/11/2019