10/03/2011

Συνέδριο ΕΛ/ΛΑΚ 2011 - Κάλεσμα για Εισηγήσεις


ΕΕΛ/ΛΑΚΗ Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ) διοργανώνει συνέδριο με θέμα "ΕΛ/ΛΑΚ: Ευκαιρίες και Δυνατότητες για Ανάπτυξη". Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή 20 και Σάββατο 21 Μαΐου 2011 στην Αθήνα (ΕΜΠ), ενώ την Κυριακή 22 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχες ημερίδες σε Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Λάρισα.

Στο φετινό συνέδριο θα γίνουν παρουσιάσεις που θα καλύπτουν θέματα όπως τη Δημόσια Διοίκηση, τα Ανοιχτά Πρότυπα και το Ανοιχτό Περιεχόμενο, τις Κοινότητες Ανοιχτού Λογισμικού αλλά και το ΕΛ/ΛΑΚ ως Εναλλακτικό Μοντέλο Επιχειρηματικότητας. Επίσης θα υπάρξουν πάνελ ανοιχτής συζήτησης με θέματα όπως “Μη κοιτάς μόνο τι κάνεις εσύ για το ΕΛ/ΛΑΚ, δες και τι μπορεί να κάνει το ΕΛ/ΛΑΚ για εσένα”.

Η ΕΕΛ/ΛΑΚ προσκαλεί δημιουργούς (developers) ΕΛ/ΛΑΚ και γενικώς όσους συμβάλουν (contributors) σε έργα ΕΛ/ΛΑΚ, να παρουσιάσουν τη δουλειά τους. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν την πρότασή τους και την πόλη που θέλουν να συμμετέχουν, για κρίση από την επιστημονική επιτροπή, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα που υπάρχει στο http://conf.ellak.gr/, το αργότερο έως τις 10 Απριλίου. Οι προτάσεις μπορούν να αφορούν τόσο παρουσιάσεις, όσο και εργαστήρια (workshops).

Για εγγραφές για την παρακολούθηση ομιλιών και εργαστηρίων, μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο http://conf.ellak.gr/ όπου θα ανακοινωθεί σύντομα και το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου.


Πηγή: Preespoint.gr, 09/03/2011

Καλωσήρθατε στην Career Planner!
clock  5:13 πμ - 22/11/2019