16/03/2011

Η mobile Technology εντάχτηκε στις Strongest Companies in Greece


Mobile TechnologyΜε βάση το ICAP Rating Score η Mobile Technology εντάχθηκε στην Κοινότητα «STRONGEST COMPANIES IN GREECE». Πρόκειται για μια διάκριση που διευκολύνει σημαντικά τις συναλλαγές της εταιρείας εντός και εκτός Ελλάδας, δεδομένου ότι την κατατάσσει στην ομάδα εταιρειών με πολύ χαμηλό πιστωτικό κίνδυνο.

Οι «Strongest Companies in Greece» είναι οι επιχειρήσεις που κατατάσσονται στις ισχυρότερες ζώνες πιστοληπτικής διαβάθμισης (rating scores) της ICAP Group. Η ICAP Group αναγνωρίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων και από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ως Αποδεκτή Πηγή Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων. Αξίζει να σημειωθεί πως δυνατότητα ένταξης στην Κοινότητα «Strongest Companies in Greece» έχει μόνο μία στις δέκα επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος της Mobile Technology, κ. Ανδρέας Ζερβός, δήλωσε σχετικά: « Η ένταξή μας στις Strongest Companies in Greece αποτελεί επιβράβευση της ορθολογικής διαχείρισης και της υγιούς ανάπτυξης που ανέκαθεν επιδιώκαμε για την εταιρεία μας και που εξ’ αντικειμένου πρεσβεύουμε, παρέχοντας λύσεις που αναβαθμίζουν την Εφοδιαστική Αλυσίδα των επιχειρήσεων, μειώνουν τα λειτουργικά τους κόστη και αυξάνουν την παραγωγικότητά τους».


Πηγή: Presspoint.gr, 15/03/2011


Καλωσήρθατε στην Career Planner!
clock  6:52 μμ - 17/1/2020